Catalunya Diari

La companyia Teatre del Talión commemora les 150 actuacions al Teatre Principal de Lleida

La companyia Teatre del Talión commemora les 150 actuacions al Teatre Principal de Lleida| Redacció - Fotografia: Teatre de Talión

 

El grup Talión de Lleida actuarà aquest dijous, dia 14 de juliol, a les 21.00 hores, al Teatre Principal de Lleida, per commemorar les seves 150 actuacions en els més de 17 anys de història. L'obra que es representarà és 'La venganza de don Mendo', de Pedro Muñoz Seca.

La companyia va estrenar aquesta representació al desembre de 2014 i en el que portem de 2016 ja ha aconseguit més d'una quinzena de premis de teatre arreu de l'Estat reconeixent el muntatge i la interpretació dels diferents actors.
 
Des del 1999, quan es va constituïr el Teatre del Talión, la companyia de l'Ilustre Col·legi d'Advocats de Lleida, ha dut a terme més d'una vintena de projectes entre obres de teatre, lectures dramatitzades i sketchs, consolidant-se així com un referent del teatre amateur de la província. Des de l'any 2014, forma part de l'Agrupació de Companyies Amateurs de Catalunya i està en procés de formar part de la Confederación de Teatro Amateur.
 
Teatre del Talión ha escollit el Principal per la seva història i contribució a la cultura per part de la família Cortada i d'aquest emblemàtic espai. El preu de l'entrada és de 10 euros i poden adquirir-se a la web de JCA Alpicat o a taquilla.


Comentaris

envia el comentari