Catalunya Diari

La Coral Infantil de l'Orfeó lleidatà clourà el programa 'Oh Happy Day'

La Coral Infantil de l'Orfeó lleidatà clourà el programa 'Oh Happy Day'| Redacció - Fotografia: Orfeó Lleidatà

 

La Coral Infantil de l'Orfeó Lleidatà clourà aquest dissabte a les 21.50 hores la segona temporada del programa 'Oh Happy Day' de TV3 amb 'Oh happy nens'. I és que el concurs televisiu acabarà amb una gala especial que també protagonitzaran vuit formacions vocals de nens i nenes d'entre 6 i 16 anys seleccionades per l'equip del programa.

La Coral Infantil l'Orfeó Lleidatà està formada per 29 nens i nenes en representació dels 116 cantaires de les tres corals infantils de l'entitat (Coral de Minyons, Coral de Xiquets i Coral de Vailets). Uns nens i nenes que no només practiquen el cant coral sinó que es formen musicalment en diferents àrees a través de l'escola de música que té l'entitat. Un fet que el programa ha volgut ressaltar.
 
La Seu Vella de Lleida, com a monument emblemàtic de la ciutat, ha estat l'escollida per rodar-hi el vídeo de presentació de la Coral Infantil de l'Orfeó Lleidatà, que dirigeix Anna Borrego, i que s'emetrà durant la gala. A més del conjunt vocal ponentí es podrà veure la participació del cor infantil de l'Orfeó Català (Barcelona), el cor infantil dels Amics de la Unió (Granollers), Geriona Infantil (Girona), Esclat Gospel Junior (Manresa), Ars Nova (Martorell), Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet), Alberichor (Reus) i Els Pinetons (Ripollet).
 
La d'aquest dissabte 3 de gener serà una gala lúdica, festiva i no competitiva, on també participaran els SP3, el grup musical del Club Super3, del qual també visitaran el plató el Sr. Pla i en Rick, que intentaran fer la vida impossible a l'Eduard Farelo i al jurat, format per Mone, Guille Milkyway, Pedro Pardo i Bàrbara Mestanza.
 
En aquesta ocasió, al jurat al final del programa els tocarà pujar a l'escenari a cantar una cançó que decidiran els 9 cors infantils, i votaran la composició que proposi cada membre del jurat.
 
També serà al plató Dani Jiménez, presentador del programa 'Dinàmiks' del Canal Super3, que ha preparat per a l'ocasió un experiment científic on la música i la veu tenen un protagonisme molt especial.


Comentaris

envia el comentari