Catalunya Diari

La cultura popular s’exhibeix per les Festes de la Tardor

La cultura popular s’exhibeix per les Festes de la Tardor| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La cultura popular s’ha exhibit un cop més per les Festes de la Tardor. Les entitats de la ciutat han format el seguici que ha fet gaudir els més petits amb la varietat de colles, balls i música mentre desfilaven per l'Eix Comercial de la ciutat, ple de lleidatans que no s'han volgut perdre l'espectacle.

Les colles que han format el seguici són la Colla Infantil dels Diables de Lleida i el Ball de Diables; el Ball de Bastons del Centre Cultural Lleidatà de Dansaires; el Ball de Moros i Cristians; els Bastoners del Pla de l’Aigua; el Ball de Cavallets; els Capgrossos; els Gegants de La Paeria, el Marraco, la formació musical Ilerband, l’Àliga i els elements festius de la resta de colles de la ciutat.
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra i dels regidors Jesús Castillo, Oriol Yuguero i Txema Alonso, ha assistit a la desfilada que el seguici ha fet pel centre de la ciutat. La sortida s’ha fet de davant de la Paeria. Tot i l’amenaça de pluja, la plaça estava plena per veure com els diferents elements feien mostra dels seus balls. El recorregut ha seguit pel carrer Major fins a la Catedral Nova per tornar fins a la plaça de San Joan. En aquest espai, el seguici ha fet la tradicional passada de lluïment.


Comentaris

envia el comentari