Catalunya Diari

La dansa i el teatre, protagonistes de la Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa aquest cap de setmana

La dansa i el teatre, protagonistes de la Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: Dansa Estudi de Lleida

 

La Dansa Estudi de Lleida presenta aquest divendres a les 20.00 hores l’obra 'Petits Grans Somnis', un muntatge interpretat pels alumnes d’aquesta escola de dansa lleidatana que compta amb més de 32 anys d’experiència.

Dissabte a les 19.00 i a les 21.00 hores, el ball continua amb actuacions del grup de dansa oriental i fusió Danses del Món, amb la seva peça 'Imperfeccions'. Danses del Món és un grup format per 13 ballarines de diverses disciplines que, sota el denominador comú de la dansa oriental, participen activament en diversos actes de la ciutat com la Festa de Moros i Cristians.
 
Diumenge, a les 19.00 hores, el Grup d’Assaig La Mercè presenten l’obra 'Cafè, amb sucre o cianur?', una versió d’un text de Juan José Alonso Millán, conegut dramaturg espanyol destacat per les seves comèdies. El Grup d’Assaig La Mercè té ja 20 anys de vida i està format per jubilats i pensionistes dels blocs Joan Carlés – La Mercè.


Comentaris

envia el comentari