Catalunya Diari

La Fecoll exposa les millors vinyetes del VIII Concurs d¹Humor Gràfic Caragoler

La Fecoll exposa les millors vinyetes del VIII Concurs d¹Humor Gràfic Caragoler| Redacció - Fotografia: FECOLL

 

La sala Manolo Calpe de la Fecoll té exposada des d'aquest divendres, dia 3 de juliol, i fins al pròxim dia 31 del mateix mes, una selecció de les millors obres que es van presentar a la vuitena edició del Concurs Internacional d’Humor Gràfic Caragoler. 

La mostra va ser inaugurada amb l’assistència del president de la Fecoll, Xavier Pérez, que va estar acompanyat pel president d’Humoràlia i membre del jurat, Paco Ermengol, i pel director general d’Iltrida Viatges, Celestí Roca, que patrocina el concurs.
 
L’exposició, que inclou la vinyeta guanyadora del concurs d’enguany obra del peruà Antonio Jesús Tapia, està constituïda per dibuixos procedents de països com França, Polònia, Ucraïna, Grècia, Luxemburg, Indonèsia, Brasil, Àustria, Itàlia, Croàcia, Rússia, Iran, Argentina Portugal, Romania, Malàisia, Perú, Colòmbia, Israel i Moldàvia.
 
L'exposició, ubicada a la seu de la Fecoll, al carrer Obradors, número 2, es podrà visitar de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 euros i de 17.30 a 21.00 hores. L'entrada és gratuïta.


Comentaris

envia el comentari