Catalunya Diari

La Festa del Vi es planteja una edició de primavera davant el gran èxit aconseguit a la plaça de la Llotja

La Festa del Vi es planteja una edició de primavera davant el gran èxit aconseguit a la plaça de la Llotja| Redacció - Fotografia: Laura Biela

 L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha afirmat que ja s’han fixat les dates per a la pròxima Festa del Vi, que serà el 18 i 19 d’octubre al mateix espai, i que, a més, s’està plantejant crear una nova edició. Són oportunitats, segons ha dit, de difondre la gastronomia i els vins lleidatans associant-los al concepte de qualitat alimentària de les Terres de Lleida. Lleida aposta pel turisme enogastronòmic, juntament amb el cultural, i aquests esdeveniments han de contribuir a impulsar-lo. 
 
Ros ha remarcat la gran acceptació que els assistents han mostrat amb el nou espai a la Llotja, aspecte en el qual també ha incidit el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, qui ha explicat que tots els agents implicats en la festa han estat satisfets perquè s’ha assolit posicionar la ciutat de Lleida com a capital d’un territori que ambiciona ser destinació internacional en l’àmbit enogastronòmic. A més, aquesta cita és el gran aparador dels vins de la DO Costers del Segre com s’ha pogut veure amb l’èxit d’aquest cap de setmana.
 
La primera estimació que ha fet Turisme de Lleida indica que 4.000 persones han passat per la plaça els dos dies. També s’ha de valorar la gran resposta al dinar maridatge '7 vins, 7 paisatges' que ha comptat amb més de 150 comensals. 
 
Enguany, la festa ha comptat amb 25 expositors i més de 60 referències de vi i durant els dos dies s’han programat diverses actuacions musicals.


Comentaris

envia el comentari