Catalunya Diari

La Fundació Sorigué prolonga l'exposició de Chiharu Shiota fins al 17 de juliol

La Fundació Sorigué prolonga l'exposició de Chiharu Shiota fins al 17 de juliol| ACN - Fotografia: Fundació Sorigué

La Fundació Sorigué ha decidit prolongar fins al 17 de juliol, i no fins al 31 de març com estava previst inicialment, l'exposició 'In the beginning was...' de l'artista japonesa Chiharu Shiota, després de l'èxit de visitants que ja han passat per la mostra des de la seva inauguració el 9 d'octubre passat. Fins al moment, més de 9.000 persones han visitat l'exposició, que es pot veure a la seu de la Fundació Sorigué de Lleida.

La mostra està integrada per instal·lacions de grans dimensions creades en exclusiva per a aquesta exhibició. L'obra principal és una instal·lació inèdita de Shiota titulada 'In the beginning was...' en la qual l'artista utilitza per primera vegada la pedra com a element de creació.

L'exposició comprèn, a més, una instal·lació de grans dimensions elaborada amb sabates donades per persones anònimes titulada 'Over The Continents', i per la peça 'His Chair', realitzada amb cadires procedents del Berlín Oriental. També s'exhibeixen una sèrie de llenços i obres fotogràfiques de l'artista japonesa.


Comentaris

envia el comentari