Catalunya Diari

La Julià Carbonell fa una simfonia 'revolucionària' que interpretarà diumenge a l’Auditori

La Julià Carbonell fa una simfonia 'revolucionària' que interpretarà diumenge a l’Auditori| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 A la primera part del concert l’OJC oferirà al públic assistent la interpretació de compositors d’ahir i d’avui, interpretant música de Granados i estrenant 'Els Camps Elisis de Lleida', obra que l’Orquestra va encarregar al compositor lleidatà Antoni Serra Oribe.
 
Les entrades dels concerts es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hores i també a traves del lloc web de l’Auditori, on es poden adquirir les entrades online.
 
El concert, el segon dels que formen part del cicle d’aquesta orquestra, està patrocinat per l’Obra Social d’Ibercaja. L'actuació es repetirà el proper diumenge, 16 de març, a l’Auditori Axa- Diagonal de Barcelona.
 
L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, dirigida per Alfons Reverté i com a formació resident estable de l’Auditori Municipal de l’Auditori, oferirà el dia 11 de maig, juntament amb el grup Blaumut, un tercer concert que porta per títol, “ Concert de Festa Major! El Turista Simfònic!”. Per últim l’últim dels concerts per cloure la temporada l’OJC interpretarà el Rèquiem de Mozart amb el Dallas Symphony Orchestra Chorus.


Comentaris

envia el comentari