Catalunya Diari

La Llotja fixa una programació per a totes les edats durant el primer semestre de 2016

La Llotja fixa una programació per a totes les edats durant el primer semestre de 2016| Redacció - Fotografia: Teatre Llotja / Ajuntament de Lleida / Viéjovenes

 

Actors i actrius de renom com Concha Velasco, Josep M. Flotats, Carlos Latre i Luis Homar, cantants com Vanesa Martin, la cantautora Rozalén, el músic Ara Malikian i una gran varietat d’espectacles com la nova producció de màgia del Mag Lari, l’òpera de Madama Butterfly i el musical Mamma Mia ompliran la programació cultural de la Llotja de Lleida del primer semestre de 2016.

La Llotja continua la seva aposta per atansar la cultura a tota la ciutadania amb una àmplia oferta cultural de gran qualitat i per a tots els públics que va des del teatre i la dansa fins a la música, l’humor, l’òpera, la màgia o els espectacles familiars. 
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la presentació cultural de la Llotja acompanyat de la tinenta d’alcalde i regidora de polítiques a favor de la creativitat, la cultura, l’educació i els esports, Montse Parra, l’assessor cultural, Antoni Llevot, el gerent de la Fundació del Teatre de la Llotja, Jesús Costa, i el representant de Zúcar Event, Antoni Cabero. El paer en cap ha posat en relleu l’alta ocupació registrada, que ha estat d’un 72%, una xifra molt similar a la de l’any passat. Ros ha explicat que des de la posada en funcionament d’aquest equipament cultural un total de 208.595 persones han gaudit d’algun espectacle o actuació, unes xifres que indiquen una ocupació mitjana del 78%.
 
Durant el decurs de la presentació, l’alcalde de Lleida ha explicat també que, a partir del segon semestre de 2016, es portarà a terme un canvi de model en la programació cultural dels espais escènics municipals de la Llotja i el Teatre de l’Escorxador, que passarà a ser conjunta i integrada. L’aportació municipal serà la mateixa que la realitzada fins ara.
 
Gran varietat de gèneres
La temporada s’iniciarà el proper 14 de gener amb el ballet 'El llac dels cignes' de la Russian Classical Ballet, formada per un ampli elenc d’estrelles de la dansa internacional. Pel que fa al teatre, la Llotja oferirà grans noms com Concha Velasco, Josep M. Flotats, Carlos Latre i Luis Homar, entre altres actors i actrius, unit a èxits teatrals de públic i crítica. Destaquen les obres de teatre 'Olivia y Eugenio', protagonitzada per Concha Velasco, l’obra 'Ser-ho o no', de Josep M. Flotats i Arnau Puig, la producció d’èxit 'Terra baixa i Lluís Homar' i 'Atchúusss!!!', basada en textos humorístics d’Anton Txèkhov.
 
Els concerts vindran de la mà dels cantants Vanesa Martin, la cantautora Rozalén, la producció de gran format 'Pink Floyd Simphonic', un recorregut pels èxits més importants d’aquest grup, orquestrats i amb un ampli desplegament tècnic i escènic i, també, el concert d’Ara Malikian, que torna a la Llotja després de l’èxit aconseguit en les seves darreres actuacions a Lleida.
 
Els monòlegs i l’humor també seran presents en la programació cultural de la Llotja amb el conegut actor Carlos Latre, que presenta el seu nou xou '15 años no es nada' i l’espectacle Viejóvenes, d’Ernesto Sevilla i Joaquin Reyes.
 
La nova gran producció del Mag Lari, Ozom, també es podrà gaudir a la Llotja el proper mes de març. I, en el gènere de l’òpera tindrà lloc l’obra “Madama Butterfly”, de Giacomo Puccini.
 
Com és habitual, la Llotja també ofereix un musical, en aquesta ocasió el reconegut 'Mamma Mia!'. El musical amb les cançons d’ABBA passarà pel Teatre de la Llotja de Lleida després de fer temporada a Barcelona i formarà part de la Festa Major de Maig. Les entrades per aquest espectacle ja estan a la venda.
 
Continuant amb la col·laboració iniciada fa un any, la Fira de Titelles de Lleida tornarà a tenir el Teatre de la Llotja com un dels escenaris de la seva 27a edició.
 
Els espectacles infantils també són presents, com és habitual, en la programació cultural de la Llotja. Les actuacions per als més menuts, pendents de concretar, tindran lloc durant el mes d’abril.
 
Les entrades es podran adquirir a la taquilla del Teatre de la Llotja, al web www.teatredelallotja.cat i a les oficines de Turisme de Lleida.


Comentaris

envia el comentari