Catalunya Diari

La Nit Sonora torna a Lleida amb una àmplia programació d’arts visuals i música d’avantguarda

La Nit Sonora torna a Lleida amb una àmplia programació d’arts visuals i música d’avantguarda| Redacció - Fotografia: Facebook Nit Sonora Lleida

 Amb aquest festival, que enguany arriba a la cinquena edició, es vol mostrar el panorama de la música i la cultura electrònica contemporània amb projectes de l’escena local i estatal per tal de presentar les sinèrgies actuals entre la música, l’art i les noves tecnolgies.
 
La programació musical d’aquesta edició compta amb una exposició interactiva d’aparells sonors creatius i una àmplia varietat de concerts amb grups com Wooky, Svper, Sistema + Vj Proyecta Hombre i Wilson AM+. Totes les activitats tindran lloc la nit del proper dissabte 7 de setembre al Cafè del Teatre de l’Escorxador. L’entrada als concerts és gratuïta.
 
La imatge per al cartell 2013 és obra de la fotògrafa Iolanda Sebé i de l’estudi de disseny SOPA Graphics. El cartell d’enguany presenta una imatge simbòlica d’una mà intentant atrapar la lluna. Aquest gest, que intenta assolir un impossible, connecta amb l’esperit creatiu dels artistes participants al festival.
 
Nit Sonora és un projecte dissenyat per les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Lleida, que compta amb la col·laboració de l’Associació Juvenil AM+ i de Getting Projects i el patrocini de Sant Miquel.


Comentaris

envia el comentari