Catalunya Diari

La Paeria adequa la zona de pícnic de les Basses per al dia de la Mona

Com cada any, hi actua perquè el parc estigui a punt per celebrar aquesta festivitat
L’Ajuntament de Lleida ha actuat aquests dies en les instal·lacions del Parc de les Basses. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Lleida ha actuat aquests dies en les instal·lacions del Parc de les Basses per adequar la zona de pícnic i garantir que estigui a punt per acollir el Dia de la Mona, on tradicionalment s’hi apleguen lleidatans i lleidatanes per celebrar el Dilluns de Pasqua.

De fet, s’ha treballat amb un pla d’actuació immediata, en el marc el projecte de rehabilitació de les Bases, per enllestir-lo per aquests dies de Setmana Santa. Les brigades municipals han condicionat la zona de les barbacoes, han adequat les piques, els focs a terra i les taules de pícnic i han ampliat el servei de contenidors. També s’ha reforçat el servei de neteja, com també es farà després de la celebració.

 

Les Basses són un dels espais de lleure que els lleidatans i les lleidatanes trien per gaudir de la Mona. Però la ciutat compta amb altres zones on grups d’amics i famílies també s’hi reuneixen, com el Parc de la Mitjana, el Parc del Vilot de Sucs, Llívia, Serrallarga, l’Ermita de Granyena o les Partides de l’Horta, entre altres.Comentaris

envia el comentari