Catalunya Diari

La Processó dels Dolors de la Setmana Santa lleidatana recorrerà el carrer Manuel de Palacios

La Processó dels Dolors de la Setmana Santa lleidatana recorrerà el carrer Manuel de Palacios| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

La tradicional Processó dels Dolors de la Setmana Santa de Lleida modificarà finalment el recorregut que tenia previst i passarà pel carrer Manuel de Palacios enlloc del carrer Unió i Carrer Templers. La processó, organitzada per la Congregació de Nostra Senyora dels Dolors, tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 19.15 hores i s’iniciarà, com es tradició, a l’oratori dels Dolors. Els Armats dels Dolors precediran la processó.

El programa d’actes de la celebració de la Setmana Santa a Lleida, editat en forma de díptic, aplega enguany el conjunt d’activitats que catorze entitats i institucions (confraries, entitats, agrupacions, parròquies, associacions de veïns, Bisbat i Ajuntament ) organitzen amb motiu de la celebració.

El primer acte del programa oficial va tenir lloc el passat diumenge al Teatre Municipal de l’Escorxador amb el XVIII Pregó de Setmana Santa de Lleida, a càrrec del Pare Joaquín Millan.


Comentaris

envia el comentari