Catalunya Diari

La pujada de l'IVA obliga a la Llotja a retirar espectacles

La pujada de l'IVA obliga a la Llotja a retirar espectacles| Redacció - Fotografia: Sergio Parra (www.myfairladyelmusical.es)Després de conèixer que l'IVA dels espectacles culturals augmentaria d'un 8 a un 21%, la Fundació Teatre de la Llotja es va posar en contacte amb totes les companyies que ja havien anunciat la seva actuació fins a finals de 2012, i de comú acord amb la inmensa majoria d'elles van acordar no incrementar el preu de les entrades. No obstante, malgrat els esforços de la Fundació i de les companyies, algunesnopodensuperareldifícil tràngol de la situació econòmica, com és el cas de la companyia My fair lady o de les acutacions infantils programades per Nadal, 'Piratas' i 'Mimirichi'. En aquest últim cas, aquesta entitat considera que no es pot sobrecarregarmésales famíliesamb activitats de pagament el pròxim Nadali deixa la programació comjahabitualment es feia fins ara,el que provocaun canvide datade lafunció de Pippi Langstrump, quefinalmentesfaràel26dedesembre(encomptesdel30dedesembre).Paral·lelamentessuspenenles primeresfuncions dels espectacles Lazy Town (es suspènlafunciódeles 12.00 hores),LaFamíliaIrreal(es suspènla funciódeles18.00 hores)iCoppélia (essuspèn lafunció de les 18.00 hores). Lessegonesfuncions d’aquests espectaclesesmantenen talicomestavenprevistes.
Devolució o canvi d'entrades
En els casosdela suspensiótotal de l’espectacle (MyFair Lady,Pirats i Mimirichi) es recuperaranelsdinersatravésdelcanaldevendautilitzat:
- INTERNET:demaneraautomàticaalatargetaamblaqueesvarealitzarlacompra.
- TAQUILLA:alataquillapresentantlasevaentradarebranladevoluciódelsdiners.Sies vapagarambtargetacaldrà portar-la.

Enelscasosd’anul·laciód’unadeles funcions (LazyTown,LaFamíliaIrrealiCoppélia),caldrà passarperla taquilladelteatre perefectuarelcanvid’entrades,encaraque escompressin online.

En el cas decanvi dedata de l’espectacle (Pippi Langstrump del30 al26de desembre)serveixenlesmateixesentrades.

Qualsevol dutbe o consulta us podeu adreçar a la TaquilladelTeatrede dillunsadissabtede17.00a21.00 hores(obertaapartir deldissabte 1de setembre),trucar als telèfons 973239 698 o 973 221 155 o escriure un correu a [email protected].


Comentaris

envia el comentari