Catalunya Diari

'La sireneta', de Festuc Teatre, arriba al Teatre municipal Julieta Agustí

'La sireneta', de Festuc Teatre, arriba al Teatre municipal Julieta Agustí| Redacció - Fotografia: http://www.festuc.net/

 La història de 'La Sireneta' comença al fons del més blau dels oceans, on hi havia una ciutat de nacre i coral on vivia el rei Tritó amb les seves filles. La més petita era la més bonica i tenia la veu més meravellosa de tot l’oceà, el seu nom era Ona, però tothom la coneixia com: la Sireneta.
 
Les entrades per veure aquesta representació, que es durà a terme diumenge 12 de gener a les 12.00 hores, al Teatre municipal Julieta Agustí, tindran un cost de 5 o 6 euros. L'espectacle és per al públic familiar.
 
Fitxa tècnica

Intèrprets: Pere Pàmpols i Íngrid Teixidó


Composició i interpretació musical: Francesc Moreno


Disseny titelles i escenografia: André de Sá Moreira


Il·luminació i so: Jordi Torras


Direcció: Pere Pàmpols 
Per altra banda, a les 19.00 hores, a la sala 1 del Teatre de l'Escorxador, es podrà veure 'La pell eixorca'. A partir de l'univers creat per Salvador Espriu i T.S. Eliot, iniciarem un viatge en què teatre, cinema i moviment ens conduiran fins a una terra erma, on la decadència dels valors de la seva gent els han condemnat a haver de conviure amb situacions extremes com les guerres, la barbàrie i la conseqüent desaparició d'algunes civilitzacions.
Basada en textos de La Pell de Brau de Salvador Espriu i La Terra Eixorca, una adaptació d’Agustí Bartra de The Waste Land de T.S. Eliot. Les entrades per veure aquesta representació, de 50 minuts de duració, oscil·len entre els 10 i els 16 euros.
 
Fitxa tècnica
Intèrpret: Txe Arana
Realització de l’espai escènic: Agustí Custey i Pablo Paz
Il·luminació: Jordi Llongueras
Audiovisual: Ivó Vinuesa
Dramatúrgia i direcció: Francesc Cerro-Ferran
Web: www.txac.cat; www.anyespriu.cat


Comentaris

envia el comentari