Catalunya Diari

La Zona Alta instal·la un Parc de Nadal amb un tobogan gegant

La Zona Alta instal·la un Parc de Nadal amb un tobogan gegant| Redacció - Fotografia: Facebook Àngel Ros

La Zona Alta ha instal·lat per aquestes festes un Parc de Nadal a la plaça de Ricard Viñes per dinamitzar el comerç a la zona durant aquestes festes. En aquesta ocasió, inclou un tobogan gegant, que arriba per primera vegada a la ciutat.

Es tracta d’un tobogan sintètic i ecològic, que simula un de gel, amb l’avantatge que no requereix de maquinària ni de la potència elèctrica d’un de gel. Té una alçada de 4,5 metres per 20 metres de llarg, amb tres carrils i s’hi baixa amb uns flotadors d’1,40 centímetres de diàmetre. És per a petits (majors de 3 anys) i grans.

Al costat, s’ha instal·lat un circuit de Karts, de 150 metres quadrats, on els nens de fins a 10 anys podran pujar-hi. A més, hi ha l’espai 'Zona recreativa' a la plaça destinat als adolescents, amb un futbolí i un air hockey, i es faran activitats paral·leles els caps de setmana.

Llums de Nadal
Lleida es va il·luminar divendres passat amb la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal que guarnirà fins el proper 6 de gener desenes de carrers, places i zones comercials dels diferents barris de la ciutat. Enguany hi haurà 12.860 metres de vials ornamentals, 110 metres més que l’any passat, amb 354 motius nadalencs. El consum es torna a reduir, en aquesta ocasió, un 0,3% respecte l’any anterior.

La il·luminació es complementa amb13 arbres de Nadal repartits pels barris de la ciutat, 10 dels quals tenen uns 4,5 metres d’alçada i dos arbres, d’uns 7,5 metres a la plaça de Ricard Vinyes i a la plaça de Sant Joan. A més, s’ha instal·lat per quart any consecutiu la pista de gel a la plaça de Sant Joan.


Comentaris

envia el comentari