Catalunya Diari

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona actua a Mollerussa

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona actua a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Teatre l'Amistat

 Aquesta és la setena ocasió des dels seus inicis que l’Acadèmia celebra un concert a la capital del Pla d’Urgell, seguint amb la voluntat del certamen de traslladar més enllà de les fronteres comarcals les activitats que organitza donada la qualitat internacional dels professors que treballen en el projecte. 
 
El concert que es farà a Mollerussa anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra d’AIMS, alumnes solistes i també professors entre els quals hi ha Sergey Ostrovsky, primer violí i fundador del Aviv Quartet, Primer Concertino de l’Orchestre de la Suisse Romande a Ginebra, i des del 2009, professor de violí del Conservatori de Ginebra (Haute École de Musique de Genève, Neuchatel Branch); Johannes Geffert, catedràtic d’orgue i improvisació al Conservatori Superior de Música de Colònia i la pianista Seon-hee Myong, professora de la Fundació Barenboim-Said. Pel que fa al programa del concert, l’entrada del qual costarà 15 euros, inclourà el Concert per a piano, violí i quartet de corda op.21 en Re major, d’Ernest Chausson i la Serenata per a orquestra de cordes op.20 en Mi menor, d’Edward Elgar. 
 
L’onzena edició de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, que va començar el passat dia 8  i acabarà el 20 d’agost, compta amb un total de 55 alumnes procedents d’una vintena de països com Japó, els Estats Units, Rússia, Suïssa, Alemanya o el Regne Unit. Les classes són impartides per una dotzena de professors de gran prestigi i que són solistes de les orquestres més prestigioses del món. Comentaris

envia el comentari