Catalunya Diari

L’Aparador de La Palma exposa 'Personatges II' aquest mes de setembre

L’Aparador de La Palma exposa 'Personatges II' aquest mes de setembre| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’espai d’exposicions L’Aparador de La Palma acull fins al 30 de setembre la mostra 'Personatges II', la segona part d’una col·lecció de retrats en gran format de personatges coneguts. Els autors de l’exposició són alumnes de batxillerat artístic del col·legi Episcopal. 

Els personatges retratats són del món de la cultura, l’esport, la política, les arts..., que han estat elaborats mitjançant diferents tècniques com el llapis, el collage o la pintura.
 
L’Aparador és l’espai d’exposicions del hall de la Palma que acull exposicions de joves artistes i creadors de 15 a 35 anys que vulguin mostrar la seva obra. Aquest espai està a disposició dels joves artistes. Des que va obrir-se el 2013 s’han pogut visitar 17 exposicions de tècniques variades: pintura, fotografia, dibuix, il·lustració, entre altres. La ubicació de l’espai facilita que molta gent pugui gaudir de les obres exposades, ja que part d’elles estan darrera els vidres i es veuen passant pel carrer la Palma. Així mateix, la Palma és un equipament que presta diversos serveis i que rep molt afluència de joves diàriament.
 
Per als propers mesos hi ha previstes dues exposicions. La primera, a l’octubre, mostrarà les obres dels participants del cursos de fotografia organitzats per la Regidoria de Joventut. La segona, al novembre, acollirà un recull de fotografies d’Alba Oliu.
 
L’Aparador és un projecte que, juntament amb el Mercat de les Idees, el Crea2, el Directe, el Palma Produccions, té com a objectiu possibilitar als joves espais on mostrar i donar a conèixer les seves creacions.


Comentaris

envia el comentari