Catalunya Diari

L'Aplec del Caragol omple els Camps Elisis de Lleida de color i festa

L'Aplec del Caragol omple els Camps Elisis de Lleida de color i festa| Redacció - Fotografia: Laura BielaEnguany la gastronomia de l’Aplec comparteix protagonisme amb la solidaritat, ja que a banda de la polsera solidària, impulsada l’any passat, també s’ha fet la Xapa de Postureig Lleida. Els diners que es recaptin amb aquestes iniciatives, es destinaran a diversos projectes locals (Creu Roja i Càritas) i a l’ONG Fundació Vicente Ferrer.

Aquesta gran festa gastronòmica també mou grans xifres. A més, ofereix el paquet de l’Aplec als visitants, amb consumicions, samarreta i tastets, entre altres. La cita també té en compte la sostenibilitat i, seguint amb la línia iniciada fa anys, enguany fa una prova pilot de nous contenidors de vidre i amplia la recollida selectiva a les colles.

La 35a edició de l’Aplec ve precedida per la Setmana Cultural, que enguany va obrir el periodista i director el programa El Món a RAC1, Jordi Basté. En el pregó inaugural també es van lliurar els premis Caragol Bover i Llimac a la família Màrquez-Alentà i a la UEFA, respectivament.


Comentaris

envia el comentari