Catalunya Diari

LaTemporada Lleida posa a la venda les entrades per al Festival 'El Més Petit de Tots'

Tumble in the jungle i Tattarяattat! arriben al Teatre Municipal de l’Escorxador en el marc del certamen, que enguany celebra 15 anys i 8 que es fa Lleida

LaTemporada posa a la venda les entrades per al Festival 'El Més Petit de Tots' que per vuitè any consecutiu arriba a Lleida i que enguany celebra el seu 15è aniversari. Tumble in the jungle i Tattarяattat!, arriben al Teatre Municipal de l'Escorxador en el marc del certamen els dies 9 i 24 de novembre, respectivament.

'Tumble in the Jungle' (Voltant per la jungla) és el nou espectacle de l'artista noruega Inger Cecilie Bertrán de Lis. Un espectacle de dansa pensat per a nens amb deficiència auditiva, però que alhora busca tenir un efecte unificador per a tothom. A aquesta edat les fronteres no són encara definides però ens trobem en un espai comú de fraternitat i humor compartit. A Tumble in the jungle (Voltant per la jungla) dos ballarins i un músic sord ens conviden a seguir el seu camí a través de la jungla, creant situacions humorístiques i poesia de l'absurd.

 

L'edat recomanada és de 2 a 5 anys

L'edat recomanada és de 2 a 5 anys. Compta ambel suport de: the Arts Council Norway, the Audio and Visual Fund, Extrastiftelsen i Notam. D'aquest espectacle, a més, s'oferirà una funció escolar divendres, 8 de novembre, a les 10.00 hores del matí. Tattarяattat!, és una proposta de teatre de l'objecte, molt visual, que ens sorprèn amb una posada en escena neta i agosarada per als més petits.

Un treball expressiu i en moviment que classifica i organitza els objectes, però també balla, canta i somia. Un descobriment festiu de la diferència i la semblança que interpel·larà tant els més petits com els més grans que els acompanyin. Un espectacle del col·lectiu flamenc Frieda, que ens presenta la seva última i nova producció. L'edat recomanada és de 3 a 5 anys.

El preu dels espectacles és de 6 € cadascun

El preu dels espectacles és de 6 € cadascun i cal destacar que l'aforament és molt limitat. Les entrades es poden comprar al web de LaTemporada Lleida, a l'oficina de Turisme de Lleida i a les taquilles del Teatre Municipal de l'Escorxador, del Teatre de la Llotja i de l'Auditori Municipal Enric Granados. 

En el marc del Festival El Més Petit de Tots la Biblioteca Pública de Lleida acull dos tallers el divendres abans de cada funció. Així, el divendres, 8 de novembre, a les 17.30 i les 18.30 hores, es farà 'Aprèn una cançó en llengua de signes' recomanat per a infants de 4-5 anys. Divendres, 22 de novembre, a les 17.30 i les 18.30 hores, es farà 'Blink Flash Lab' recomanat per a canalla d'entre 0 i 3 anys. Els dos tallers són gratuïts però cal fer inscripció prèvia al web de la Biblioteca Pública de Lleida.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari