Catalunya Diari

LaTemporada Lleida posa a la venda 440 entrades entre 5 i 10 euros per als joves

Les entrades estaran disponibles aquest dijous 25 de juliol
Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

LaTemporada, la programació d'arts escèniques i música dels equipaments municipals de Lleida, ofereix 440 entrades entre 5 i 10 euros, per als joves d'entre 18 i 25 anys, per a un total de 21 espectacles i concerts: 7 al Teatre de la Llotja i 14 a l'Auditori Municipal Enric Granados.

 

La iniciativa és possible gràcies a l'adhesió de LaTemporada al programa Escena 25 de la Generalitat de Catalunya. Les entrades es podran comprar només durant les 24 h d'aquest dijous, 25 de juliol, a la plataforma d'Escena 25.

 

 

40 entrades per a cadascun d'aquests espectacles

El programa Escena 25 posarà a la venda 40 entrades per a cadascun d'aquests espectacles del Teatre de la Llotja (a excepció d'A.K.A – Also Known As que seran 15) i a aquests preus:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Un programa que arriba a la vuitena edició

El programa Escena 25 de la Generalitat, que enguany arriba a la vuitena edició, és una campanya que té com a objectiu l'accés dels joves d'entre 18 i 25 anys als espectacles escènics-musicals. La iniciativa posa entrades a la venda pel web el dia 25 de cada mes, a un preu molt assequible (entre 3 i 10 €).

 

A banda, cal recordar que els menors de 29 anys tenen un 50% de descompte en les entrades per a tots els espectacles de LaTemporada, en el marc del Pla Local de Joventut que impulsa la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari