Catalunya Diari

LaTemporada Lleida posa a la venda 440 entrades entre 5 i 10 euros per als joves

Les entrades estaran disponibles aquest dijous 25 de juliol

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

LaTemporada, la programació d'arts escèniques i música dels equipaments municipals de Lleida, ofereix 440 entrades entre 5 i 10 euros, per als joves d'entre 18 i 25 anys, per a un total de 21 espectacles i concerts: 7 al Teatre de la Llotja i 14 a l'Auditori Municipal Enric Granados.

La iniciativa és possible gràcies a l'adhesió de LaTemporada al programa Escena 25 de la Generalitat de Catalunya. Les entrades es podran comprar només durant les 24 h d'aquest dijous, 25 de juliol, a la plataforma d'Escena 25.

40 entrades per a cadascun d'aquests espectacles

El programa Escena 25 posarà a la venda 40 entrades per a cadascun d'aquests espectacles del Teatre de la Llotja (a excepció d'A.K.A – Also Known As que seran 15) i a aquests preus:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Un programa que arriba a la vuitena edició

El programa Escena 25 de la Generalitat, que enguany arriba a la vuitena edició, és una campanya que té com a objectiu l'accés dels joves d'entre 18 i 25 anys als espectacles escènics-musicals. La iniciativa posa entrades a la venda pel web el dia 25 de cada mes, a un preu molt assequible (entre 3 i 10 €).

A banda, cal recordar que els menors de 29 anys tenen un 50% de descompte en les entrades per a tots els espectacles de LaTemporada, en el marc del Pla Local de Joventut que impulsa la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari