Catalunya Diari

LaTemporada de Lleida programa entre setembre i gener 60 propostes artístiques, de teatre, música, dansa, màgia, circ i òpera

Destaquen obres com ara «Moby Dick», «El Fantasma de Canterville» i «Les noies de Mossbank Road», i les actuacions de Love of Lesbian, Albert Pla i Eri Yamamoto, entre altres

Pla obert de la presentació a la Llotja de la nova temporada d'arts escèniques de Lleida
Pla obert de la presentació a la Llotja de la nova temporada d'arts escèniques de Lleida | LleidaDiari.cat

El Teatre de La Llotja ha acollit la presentació oficial de LaTemporada, la programació estable d'arts escèniques i música de Lleida, que s'inicia el 28 de setembre, coincidint amb les Festes de Tardor. L'Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l'Escorxador i el Teatre de la Llotja han programat per aquesta nova temporada d'entre setembre i gener 60 propostes artístiques, de teatre, música, dansa, màgia, circ i òpera, que suposen una bona mostra de les darreres produccions d'arts escèniques del país. En l'àmbit teatral es podran veure a Lleida obres com ara «Moby Dick», «El Fantasma de Canterville», «Les noies de Mossbank Road», «El metge de Lampedusa», «Humans», «Un tret al cap», «Un cop l'any» o «Cronología de las Bestias» amb Carmen Machi. Noms com els de Love of Lesbian, Albert Pla, Mayte Martín, Eri Yamamoto, Vladimir Ashkenazy, Arcadi Volodos, entre altres, destaquen en l'apartat musical.

El grup de folk gallec Luar Na Lubre serà l'encarregat de donar el tret de sortida el dia 28 a la nova temporada d'arts escèniques de Lleida amb un concert l'Auditori Municipal Enric Granados en què presentaran el seu darrer disc «Ribeira Sacra». Entre els mesos de setembre i gener està previst que l'Auditori, el Teatre Municipal de l'Escorxador i el Teatre de la Llotja acullin una seixantena d'espectacles i concerts. Els tres equipaments municipals posen a l'abast dels lleidatans un ampli ventall de propostes artístiques de qualitat de productores capdavanteres, tant del teatre català com de la cartellera madrilenya i música de primer nivell, amb intèrprets de renom internacional. A banda, l'oferta de LaTemporada també inclou òpera, dansa, màgia, circ, lectures dramatitzades, recitals poètics i clowns, entre altres propostes. Aquesta temporada els preus de les entrades van de 5 a 62 euros i novament es posen a disposició del públic un ampli ventall d'abonaments i packs.

Produccions del Grec Festival de Barcelona, del Teatre Nacional de Catalunya, del Teatre Lliure, de la Sala Beckett, de productores com Focus o Minoria Absoluta o del Festival Temporada Alta, així com obres i actors premiats en diferents certàmens passaran per Lleida aquesta temporada vinent, tant pel Teatre Municipal de l'Escorxador com pel Teatre de la Llotja. Noms propis com ara Josep Maria Pou, Sílvia Munt, Mario Gas, Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco, Joan Pera, Emma Vilarasau, David Verdaguer, Imma Colomer o Jordi Bosch destaquen en la part teatral. Sobresurten obres com són «Moby Dick», «El Fantasma de Canterville», «Les noies de Mossbank Road», «El metge de Lampedusa», «Humans», «Un tret al cap», «Un cop l'any» o «Cronología de las Bestias» amb Carmen Machi.


Comentaris

envia el comentari