Catalunya Diari

LaTemporada Lleida retornarà l’import de totes les entrades venudes

La Paeria obre de nou les taquilles dels tres equipaments a partir d’aquest dimecres, 17 de juny

Imatge d'una persona traient comptes econòmics amb una calculadora
Imatge d'arxiu | Pixabay

LaTemporada Lleida ha decidit retornar l'import de totes les entrades venudes dels espectacles que s'han hagut de suspendre entre els mesos de març i juny a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Aquesta decisió es pren per poder començar de zero i, d'aquesta manera, a partir del setembre poder garantir els aforaments corresponents a cada espectacle del Teatre de la Llotja, Auditori Municipal Enric Granados i Teatre Municipal de l'Escorxador.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'Ajuntament de Lleida obre de nou les taquilles

En aquest sentit, l'Ajuntament de Lleida obre de nou les taquilles dels seus equipaments a partir d'aquest dimecres, 17 de juny. Així, les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados i del Teatre de la Llotja obriran l'atenció al públic amb els següents horaris:

  

  

Auditori Municipal 

  

  

  

  

  

  

Teatre de la Llotja

  

  

  

  

Com es tornaran els diners

L'import de les entrades comprades en metàl·lic dels concerts cancel·lats, reprogramats a la tardor o ajornats de l'Auditori Municipal Enric Granados, es retornaran exclusivament a la taquilla de l'Auditori Municipal Enric Granados. L'import de les entrades comprades en metàl·lic dels espectacles d'arts escèniques programats al Teatre de l'Escorxador i Teatre de la Llotja, es retornaran exclusivament a la taquilla del Teatre de la Llotja.

En el cas que s'hagin comprat les entrades amb targeta bancària, el retorn dels imports es faran en efectiu. A l'Oficina de Turisme de Lleida no es retornaran l'import de les entrades de cap dels espectacles ni concerts. És imprescindible portar les entrades per sol·licitar-ne la devolució (tant en paper com en format mòbil). El retorn de l'import de les entrades en metàl·lic es realitzarà fins al 15 de juliol. Caldrà seguir totes les indicacions sanitàries i de prevenció que s'indiquin en els equipaments.


Comentaris

envia el comentari