Catalunya Diari

LaTemporada oferirà 50 entrades a 10 euros pels joves d’entre 18 i 25 anys

La iniciativa, que forma part del programa Escena 25 de la Generalitat de Catalunya, s’aplicarà a l’obra «In Memoriam (La Quinta del Biberó)»

LaTemporada, la programació d'arts escèniques i música dels equipaments municipals de Lleida, oferirà 50 entrades a deu euros pels joves d'entre divuit i 25 anys per l'obra «In Memoriam. La Quinta del Biberó», que es representarà el pròxim dissabte 2 de juny a les 21.00 hores al Teatre de La Llotja de Lleida. La iniciativa serà possible gràcies a l'adhesió de LaTemporada al programa Escena 25 de la Generalitat de Catalunya. Les entrades es podran comprar online durant 24 hores aquest divendres 25 de maig a la plataforma d'Escena 25 (https://www.escena25.cat).

La Kompanyia Lliure va retre homenatge a la Lleva del Biberó en l'obra 'In memoriam'
La Kompanyia Lliure va retre homenatge a la Lleva del Biberó en l'obra 'In memoriam' | Teatre Lliure

El programa Escena 25 de la Generalitat, que enguany arriba a la sisena edició, és una campanya que té com a objectiu l'accés dels joves d'entre divuit i 25 anys als espectacles escènics-musicals. La iniciativa posa entrades a la venda per la web el dia 25 de cada mes a un preu molt assequible (entre tres i deu euros). La promoció s'estén des del mes de gener fins al juny de 2018. 


Comentaris

envia el comentari