Catalunya Diari

LaTemporada Lleida programa dos espectacles familiars per aquest dissabte

El Teatre Municipal l’Escorxador acull, a les 18.00 h, l’obra de la companyia lleidatana Festuc Teatre ‘Adeu, Peter Pan’, i el concert ‘So de Lluna’ que tindrà lloc, a les 18.30 h, a l’Auditori Municipal Enric Granados

Imatge de l'espectacle 'So de Lluna'
Imatge de l'espectacle 'So de Lluna' | LleidaDiari.cat

El Teatre Municipal l'Escorxador i l'Auditori Municipal Enric Granados acolliran, aquest dissabte 16 de març, dos espectacles que s'emmarquen dins de la programació de LaTemporada amb la col·laboració de la Fundació IberCaja. L'Escorxador acollirà, a les 18 h, l'obra 'Adeu, Peter Pan' de la companyia de teatre lleidatana Festuc Teatre. D'altra banda, a les 18.30 h, l'Auditori ha programat la presentació del concert 'So de Lluna' de PeTaCa (Petit Taller de Cançons).

'Adeu, Peter Pan' és un espectacle familiar que explica el vincle actual entre nets i avis. Es tracta d'una adaptació de l'Íngrid Teixidó amb la direcció de Pere Pàmpols. La protagonista és Maria, una nena a qui li encanten els contes, les històries i les aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. L'obra ofereix titelles i actors, sensibilitat i diversió, amb una posada en escena captivadora.

'So de Lluna' és el primer disc de Dona la Nota Petit Talles de Cançons on s'hi recopilen temes ja clàssics i d'altres de més nous. La PeTaCa explica que «parlem dels valors que cal recuperar: la solidaritat, la diversitat, el respecte per tot, per tothom, i l'amor pels paisatges que ens envolten, per la Humanitat i per la vida mateixa. I ho fem a través de músiques que ens transporten a horitzons positius, plens de llum o d'ombra». Més informació i venda d'entrades a la taquilla de l'Auditori i al web de LaTemporada.

Imatge de l'obra 'Adéu Peter Pan'
Imatge de l'obra 'Adéu Peter Pan' | LleidaDiari.cat

 

LaTemporada Lleida programa 8 espectacles familiars fins al juny

LaTemporada Lleida ha inclòs dins de la seva programació del gener-juny vuit espectacles familiars en els tres equipaments municipals com són el Teatre de la Llotja, l'Auditori Enric Granados i el Teatre de l'Escorxador. Alguns dels espectacles programats són:

- 'Hansel i Gretel' un conte musical a càrrec de Kiddy Musics

- 'Adeu, Peter Pan' de Festuc Teatre

- 'So de Lluna', un petit taller musical del disc de Dona la Nota

- 'Quadres d'una exposició' a càrrec del Centre de Dansa de Catalunya

- 'Fora de sèrie'. La música de la petita pantalla a càrrec LleidArt Ensemble

- 'Concerto a tempo d'umore'. Orquestra de Cambra de l'Empordà

LaTemporada Lleida ha editat un díptic específic amb tota la programació familiar. Més informació i venda d'entrades a les taquilles dels equipaments, a Turisme de Lleida i al web de LaTemporada.


Comentaris

envia el comentari