Catalunya Diari

L’Auditori inicia la temporada de tardor amb el baríton internacional Àngel Ã’dena

L’Auditori inicia la temporada de tardor amb el baríton internacional Àngel Ã’dena| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

L’Auditori Municipal Enric Granados ha arrencat la programació de tardor amb el concert del baríton internacional Àngel Òdena. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat l’intèrpret pel concert que ha ofert a l’auditori, en què el públic l’ha ovacionat.

Àngel Òdena ha estat acompanyat a l’escenari del pianista Marco Evangelista, amb qui han presentat un repertori inspirat en la mediterrània nexe entre els dos artistes. El programa ha inclòs una primera part amb cançó catalana i romances de sarsuela i una segona amb cançó italiana i àries verdianes, fent homenatge al compositor.

Odena ha debutat al Metropolitan Opera House de Nova York amb l’òpera Il Trovatori de Verdi, entre altres actuacions rellevants. La carrera internacional d’aquest baríton ha adquirit els darrers anys una gran projecció en el món de la lírica, on cada cop afronta nous rols i repertoris.

Els amants de l’òpera, ja van gaudir aquest divendres del baríton amb la trobada organitzada dins el programa d’activitats de l’Altra Biblioteca, amb la presència del professor del Conservatori, Francesc Jové.

Amb aquest concert, que s'emmarca també en les Festes de la Tardor, ha començat la programació de tardor de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida que presenta 18 concerts de diferents estils musicals per fer arribar la música a la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari