Catalunya Diari

L’Auditori Municipal Enric Granados convida a celebrar el Nadal amb música

L’Auditori Municipal Enric Granados convida a celebrar el Nadal amb música| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida convida a celebrar el Nadal amb música. Per aquest motiu, durant les festes nadalenques, ha programat diversos concerts dirigits a diferents públics per celebrar aquests dies amb música i en família.

La primera proposta és Rock’nCor. Nadales 2.0 que es podrà gaudir el dissabte, 20 de desembre, a les 20.00 hores. El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i el grup Pastorets Rock s’uneixen per oferir un repertori de Nadal tradicional i a la vegada innovador. Per a aquesta actuació, dirigida per Xavier Puig, han encarregat a dos compositors catalans, el lleidatà David Esterri – El Pardal Rocker– i l’Arnau Tordera – líder del grup Obeses– la versió de nadales conegudes, com 'El dimoni escuat', 'Fum, fum, fum', 'La mare de Déu', 'El desembre congelat' o 'El Cant dels Ocells', amb la intenció de donar-los via lliure per per fer versions de les melodies amb creativitat i inventiva. El programa el completarà un conjunt de nadales dels Pastorets Rock i altres en versió tradicional a càrrec del Cor de Cambra de l’Auditori de Lleida. Es traca d’un concert per a tots els públics perquè el gaudeixin petits i grans. Amb aquest projecte dos grups d’estètica ben diferent s’uneixen per compartir l’interès per la cançó tradicional i la innovació del repertori popular. El preu de les entrades és de 15 euros i la reduïda, de 10 euros.

L’endemà diumenge, dia 21 de desembre, a les 19.00 hores, la Banda Municipal de Lleida i la companyia de dansa Montse Miret oferiran el Concert de Nadal. Música i dansa, combinant les dues arts. La formació orquestral i la companyia de dansa presentaran un programa de cançons on es combinaran el clàssics i les cançons típiques de nadal. S’ha de recordar que la Banda està de celebració i ja que celebra 100 anys. El cicle de la Banda acaba el 15 de febrer amb el grup Folls i Nocturns. Els concerts de la formació compten amb el patrocini d’Ibercaja. El preu de les entrades és de 10 euros i la reduïda, de 6 euros..

Encara aquest mes de desembre, l’Auditori acollirà el tradicional Festival de valsos i danses, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Rubén Gimeno. Serà el dissabte, dia 27, a les 21.00 hores. El festival vol ser un homenatge a l’enginy i al bon humor que pretén sorprendre i fer somriure els assistents. El preu de les entrades és de 30 euros i la reduïda, de 25 euros.

Les entrades dels diferents concerts es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores. També mitjançant el lloc web de l’Auditori.


Comentaris

envia el comentari