Catalunya Diari

'Només morim una vegada', lectura pública dramatitzada a Lleida

És un recull polifònic ple d’humor, ràbia i tendresa per reflexionar, de manera col·lectiva, sobre la importància de reconèixer la mort

Imatge d'una frase sobre la por a la mort
“Només morim una vegada”, lectura pública dramatitzada al Teatre de l’Escorxador | LleidaDiari.cat

El Teatre Municipal de l'Escorxador acull els propers 3 i 4 de març la lectura pública dramatitzada organitzada pel Centre d'Art La Panera 'Només morim una vegada. Reflexions (en companyia) sobre la mort i la vida. Un projecte d'Albert Potrony'.

La lectura pública dramatitzada 'Només morim una vegada', que requereix inscripció prèvia, és un recull polifònic ple d'humor, ràbia i tendresa per reflexionar, de manera col·lectiva, sobre la importància de reconèixer la mort com un esdeveniment únic i intransferible de la nostra vida. Aquesta performance és part del projecte «La bona mort», liderat per l'artista Albert Potrony, amb la col·laboració del Centre d'Art la Panera de Lleida i el suport d'Art for Change 2019 de l'Obra Social "la Caixa".

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Textos fruit de la recerca i la producció col·lectives dutes a terme pel grup de treball del projecte

Els materials i textos que formen 'Només morim una vegada' són fruit de la recerca i la producció col·lectives dutes a terme pel grup de treball del projecte, format per artistes, sanitaris, estudiants, experts en l'acompanyament del dol, persones interessades a trobar eines per dignificar el darrer tram de la vida i professors universitaris, a partir del qual s'ha interaccionat amb més de 290 persones.

«Tinc la intenció de viure per sempre o morir en l'intent», Groucho Marx. Molts de nosaltres vivim d'acord amb aquesta premissa. Però, un cop la pandèmia remeti, ens podrem permetre continuar vivint d'esquena a la mort?


Comentaris

envia el comentari