Catalunya Diari

Les entrades de la temporada de Tardor de l’Auditori Municipal Enric Granados, a la venda

Les entrades de la temporada de Tardor de l’Auditori Municipal Enric Granados, a la venda| Redacció - Fotografia: http://www.auditorienricgranados.cat/

 

La nova programació de l’Auditori Municipal Enric Granados s’iniciarà el proper 28 de setembre amb la presència del prestigiós baríton internacional establert a Lleida, Àngel Òdena que oferirà un recital juntament amb el pianista Marco Evangelisti. Ódena ha debutat al Metropolitan Opera House de Nova York amb l’òpera Il Trovatori de Verdi, entre altres actuacions rellevants. 

Un total de divuit concerts conformen la programació de Tardor 2014, que ofereix espectacles i interpretacions per a un ampli ventall de públics. Les entrades de la nova temporada ja estan a la venda i es poden adquirir a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 hores i/o a la web de l'Auditori.
 
En la programació d’aquesta tardor, l’Auditori se suma als actes de celebració del Tricentenari i ha programat diferents activitats i concerts com l’espectacle 'Barcellona alla moda', on el públic podrà gaudir de dansa, música i teatre que els transportarà al segle XVIII i als fets que es van viure en aquell moment. L’equipament municipal també acollirà activitats organitzades per altres institucions culturals de la ciutat com l’espectacle que presenta el Sícoris Club amb el títol 'Lleida 1707-1714. Crònica d’una derrota en la distància'.
 
A banda, la Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori i dins de les activitats de l’Altra Biblioteca se suma també a aquests actes i ha convidat Josep Dolcet, musicòleg i especialista en música del Tricentenari, que parlarà de com era la música al segle XVIII.
 
L’Auditori acollirà el Musical participatiu organitzat conjuntament amb l’Obra Social 'laCaixa' que proposa un atractiu viatge per la història del teatre musical de Broadway amb la participació de 80 cantaires amateurs, els solistes Mone i Toni Viñals acompanyats de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La música moderna es complementa amb els concerts de The Gospel Viu Choir o el Cor Geriona que van participar en la primera edició del concurs 'Oh Happy Day' de TV3.
 
Al mes de desembre l’Orquestra Simfònica del Vallès oferirà el tradicional festival de valsos i polques de la família Strauss i que clourà la temporada de tardor 2014 de l’Auditori Enric Granados. Pel que fa als concerts de les formacions residents, La Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, de recent creació, oferirà el segon dels seus concerts a l’Auditori amb el títol 'La Banda i els clàssics', amb la interpretació dels grans clàssics del segle XIX.
 
Al mes de desembre, el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados juntament amb els Pastorets Rock interpretaran Nadales 2.0, nadales tradicionals adaptades per David Esterri i Arnau Tordera. La Jove Orquestra de Ponent també forma part de la temporada de tardor de l’Auditori. Farà una incursió en el simfonisme romàntic amb Schubert i interpretarà una de les grans simfonies del romanticisme, la 2n de Brahms.
 
El Quartet Teixidor dedicarà el seu concert a Haydn i Mozart, compositors que sentien una admiració mútua, fet que els va portar a trobar-se regularment per interpretar quartets de corda. El públic infantil i familiar també estarà representat a la programació de tardor amb els 'Moments Musicals', cicle de concerts familiars organitzat conjuntament amb l’Orfeó Lleidatà.


Comentaris

envia el comentari