Catalunya Diari

Les exposicions en línia del Centre d’Art La Panera de Lleida reben 22.800 visites

Les exposicions en línia del Centre d’Art La Panera de Lleida reben 22.800 visites| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El projecte es va idear atesa la dimensió que ha anat adquirint el fons d’edicions especials del centre. Per dur a terme aquesta proposta expositiva s’ha convocat diversos comissaris externs als quals s’ofereix la possibilitat de treballar sobre el fons de publicacions, fer-ne una selecció i presentar-lo a través de la seva proposta.
 
L’exposició 'Llibres Espa’c’ials', comissariada per Patrícia Dauder, és la quarta d’un programa expositiu en línia, que es va iniciar a principis de 2013 des del Centre de Documentació de La Panera. Fins avui han participat en aquest programa expositiu en línia: ferranElOtro, amb 'A ningú li agrada el dolor per si mateix', o el 'busca i desitja tenir-lo, només perquè és dolor'...; Txuma Sánchez, amb 'Kien s’incendia. Un Cap sense Món', i Roberto Vidal, amb 'Tot, tot, tot és als llibres'.
 
L’exposició es pot visitar al web del Centre d’Art La Panera, en l’apartat d’exposicions en línia que es troba a programació.


Comentaris

envia el comentari