Catalunya Diari

'Les faules de l'equilibri', un espectacle de titelles a CaixaForum Lleida

'Les faules de l'equilibri', un espectacle de titelles a CaixaForum Lleida| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

 

CaixaForum Lleida ha organitzat per aquest dissabte a les 18.00 hores 'Els petits més grans. Les faules de l'equilibri'. A càrrec de la companyia Artristras teatre, la representació de titelles està adreçada a nens a partir de 4 anys. L'objectiu de la funció és donar a conèixer i respectar el món dels insectes.

Amb l'ajuda d'una lupa de científic, la companyia Artristras teatre acostarà al públic a la vida diària d’un bonic hort ple de fruiters, hortalisses i flors quan arriba la primavera. Tres històries que ajudaran als assistents a entendre les relacions que es generen entre els diversos éssers vius i el seu entorn en un sistema que necessita estar sempre en equilibri:  
- La formiga i el pugó: Ens explicaran la seva relació de mutualisme, en què tots dos en surten beneficiats. En aquesta història, una marieta ajudarà a trobar l'equilibri entre la formiga, el pugó i la planta on viuen per evitar la seva mort.
 
- La flor trista: Acompanyats d'un escarabat, coneixerem la planta des de l'arrel fins a la flor, i com l'abella, un insecte pol·linitzador, escampa el pol·len.
 
- Papallones: Ens descobriran com creixen fent la metamorfosi i ens ajudaran a esbrinar si les aranyes són insectes o no.
 
L’espectacle 'Els petits més grans. Les faules de l’equilibri' forma part de la  la programació familiar d’aquest darrer trimestre de l’any a CaixaForum Lleida. El preu de l'activitat és de 6 euros, tot i que els clients de CaixaBank es beneficiaran d'un 50% de descompte.


Comentaris

envia el comentari