Catalunya Diari

'Les mil cares del swing' arriba a CaixaForum Lleida

'Les mil cares del swing' arriba a CaixaForum Lleida| Redacció - Fotografia: CaixaForum Lleida

 

'Les mil cares del swing' és un espectacle trepidant que s’estrena a CaixaForum Lleida ple de ritme i energia amb Dani Alonso, al trombó i trompeta; Juli Aymí, al clarinet; Gerard Nieto, al piano; Queralt Camps, al contrabaix; Martí Elias, a la bateria; Eva Bret, Laia Puig, Gustav Jakobsson i Igor Cortadellas, al ball; i Ramiro Vergaz, als malabars.

El swing és una sensació que s’experimenta, i això és el que ens proposen els músics del grup Shakin’ All i els artistes que els acompanyen tant els ballarins com el malabarista.
 
Com il·lustra el títol de l’espectacle la seva intenció és sacsejar-ho tot per fer-nos passar una bona estona amb el seu swing. Una experiència plena de ritme contagiosa, amb una música harmoniosa i trepidant, i amb somriures espontanis i la impressió de gaudir d’alguna cosa seran els objectius dels espectacles que tindran lloc a CaixaForum Lleida els dissabtes 12 i 19 de novembre, a les 18.00 hores. 
 
'Les mil cares del swing' és una activitat adreçada a tots els públics i forma part del programa d’activitats per al públic familiar de CaixaForum Lleida: visites a les exposicions, concerts, espectacles, cinema, tallers i contes integren aquesta oferta adreçada als més menuts de la família per a què acompanyats d’un adult puguin gaudir d’un cap de setmana diferent
 
El preu de l'espectacle és de 6 euros, amb un 50% de descompte per als clients de 'CaixaBank'.


Comentaris

envia el comentari