Catalunya Diari

Les noces de Ramon Berenguer IV i Peronella d'Aragó, diumenge al Castell del Rei-La Suda

Les noces de Ramon Berenguer IV i Peronella d'Aragó, diumenge al Castell del Rei-La Suda| Redacció - Fotografia: Associació Moros i Cristians de Lleida

 

El Castell del Rei - La Suda de Lleida acollirà aquest diumenge a partir de les 19.00 hores l'acte de recreació de les Noces de Ramon Berenguer IV i Peronella d'Aragó, una representació que compta amb la participació de més de 100 actors, tots ells festers.

Les novetats més notòries d'enguany són que s'ha endarrerit aquesta representació a les 19.00 hores per aprofitar la caiguda del sol i poder gaudir de la nova il·luminació que estrena el Turó de la Seu Vella. També per tancar l'acte amb un original espectacle de foc medieval que no deixarà a ningú indiferent.


 


Els organitzadors aposten per repartir l'acció entre 4 escenaris que seran visibles per a tot el públic, que estaran acompanyats per les diferents parades medievals que posaran a la venda els seus productes més propis.


 
Aquesta edició s'ha organitzat activitats prèvies al casament, com el sopar que es va celebrar el passat divendres com a comiat de solters de la reial parella.
 
L'Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, representada per Teresa Mayoral, compra amb la col·laboració de diferents col·lectius lleidatans per realitzar aquesta representació. Aquests són: les Bruixes del Pont de Boc, el ball de moros i cristians, el grup de danses àrabs i el grup de dansa de l'Ateneu. 


Comentaris

envia el comentari