Catalunya Diari

L’Escorxador acull la trilogia ‘Mira’ de Cametes Teatre

Aquest dissabte, 23 de març, aquesta companyia lleidatana representarà tres peces teatrals: ‘La Capsa de Cafè’, ‘Comiat’ i ‘Mireta ‘Tancada’ en un format molt original i amb una durada de quatre hores

Imatge promocional de l'obra
Imatge promocional de l'obra | LleidaDiari.cat

La trilogia 'Mira' de la companyia lleidatana Cametes Teatre arriba aquest dissabte, a les 18 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador, en el marc de la programació de LaTemporada. L'espectacle ofereix un format molt original amb la presentació de tres peces teatrals: 'La Capsa de Cafè', 'Comiat' i 'Mireta Tancada' que expliquen la vida de 4 dones, 4 germanes, en 3 moments concrets de la seva vida.

'Mira', dirigida per Roser Guash, és una trilogia explicada des de la naturalitat i senzillesa escènica, on durant quatre hores el públic és convidat a conèixer, explorar, investigar i tafanejar la vida de quatre germanes.

  

  

  

  

'Comiat': Amb una carta de l'hospital neix una sospita que creix ràpid quan és compartida entre les quatre germanes

  

  

'Mireta trencada': La Maria vol quedar-se els plats, L'Ona vol acomiadar-se del seu llit

  

  

web de LaTemporada

Els alumnes de la Vall Fosca exposen imatges familiars d'entre 1900 i 1950

Els alumnes de l'Escola La Vall Fosca a la Plana de Montrós (Pallars Jussà) han inaugurat una exposició fotogràfica amb setanta imatges familiars d'entre 1900 i 1950 amb els nens com a protagonistes. La mostra, que s'exposa al mateix centre educatiu, té el seu origen en les fotografies d'arxius particulars que han recollit els alumnes.Són imatges en blanc i negre que s'agrupen en cinc àmbits: vida familiar, vida infantil, vida de poble, activitats tradicionals i pobles i paisatge.

L'objectiu és construir un relat de la Vall Fosca amb la imatge com a pretext, ja que és l'única vall pirinenca amb un fons fotogràfic tan extens. Amb aquest projecte el Museu Hidroelèctric de La Torre de Capdella vol donar eines als infants per recuperar la memòria, reforçar la identitat i dotar-los d'instruments perquè puguin explicar com era la vall de fa 100 anys.


Comentaris

envia el comentari