Catalunya Diari

L'escriptora Sabel Gámez presenta aquest dissabte la seva novel·la «Des de dins» a Lleida

A la llibreria Caselles de l'Eix Comercial

Imatge promocional de llibre
Imatge promocional de llibre | LleidaDiari.cat

La llibreria Caselles de Lleida acull aquest dissabte a les 12.00 hores la presentació de la novel·la d'èxit «Des de dins» (Desde dentro) de l'escriptora Sabel Gámez, qui serà present per dur a terme una xerrada a més a més de signar la seva obra. «Des de dins» s'està convertint en un fenomen literari gràcies al boca-orella dels seus lectors, que estan trobant en aquesta obra la combinació de la intriga, la passió, sensualitat i romanticisme d'aquesta primera part de la trilogia. 

Amb un estil trencador i directe, Sabel Gámez ha aconseguit plasmar la necessitat d'una comptadora d'històries de traslladar a través de les paraules cinc històries de cinc dones reals, entre elles la de Sabel, viscudes per amor i per seguir a les màgiques papallones que fan que tot sembli possible. Possible per a l'única protagonista: Carlota. El primer dels tres llibres porta per títol el nom de la trilogia «Des de dins» i es divideix alhora en tres parts en les quals Carlota no deixa de seguir a les seves papallones tant en la seva adolescència, en la seva joventut com en la seva maduresa. 

Es troba cara a cara amb ella mateixa, amb la por, la pèrdua, el dolor i el més meravellós dels sentiments alhora que el més punxant: l'amor. I en les tres ocasions en què ho fa...viu, mor i reneix.


Comentaris

envia el comentari