Catalunya Diari

L’espectacle Christmas.cat exhaureix les 1.000 butaques del Teatre de La Llotja un mes abans

L’espectacle Christmas.cat exhaureix les 1.000 butaques del Teatre de La Llotja un mes abans| Redacció - Fotografia: Orfeó LleidatÃ

L’espectacle CHRISTMAS.CAT del Cor de l’Orfeó Lleidatà ha exhaurit les 1.000 butaques del Teatre de la Llotja un mes abans de l’actuació. D’aquesta manera, el Cor de l’Orfeó Lleidatà repeteix l’èxit de l’any passat, quan es va aconseguir omplir l’aforament tres setmanes abans de l’estrena de la producció.

Davant de la bona acollida, la Fundació Orfeó Lleidatà ha organitzat una segona funció, les entrades per a la qual s'han posat a la venda aquest mateix divendres a la tarda. La nova representació es farà a les 17.00 hores del diumenge 20 de desembre.

Christmas.cat és un muntatge basat en les nadales tradicionals catalanes versionades a ritmes moderns i desenfadats propers al jazz, el swing, el rock o el funky. Amb arranjaments de Pedro Pardo, director del Cor de l’Orfeó Lleidatà, i posada en escena trencadora.

El cant coral tindrà l’acompanyament d’un quartet instrumental amb Albert Oliva (guitarra elèctrica), Sixto Cámara (baix elèctric) i Josep Maria López (bateria), a més de Pedro Pardo al piano i la direcció musical.


Comentaris

envia el comentari