Catalunya Diari

'Lleida a contrallum', fotografies de la lleidatana Alicia Farré

'Lleida a contrallum', fotografies de la lleidatana Alicia Farré| Redacció - Fotografia: FECOLL

 

La sala polivalent Manolo Calpe de la Fecoll acollirà fins al proper 28 de novembre una selecció de fotografies de la lleidatana Alicia Farré. L’exposició, que porta per títol 'Lleida a contrallum', és un recull de quinze instantànies que mostren racons emblemàtics de la ciutat captats sempre a contrallum. 

Detalls del campanar de la Seu Vella, del Pont Príncep de Viana o del Parc dels Camps Elisis han estat capturats per l’objectiu de Farré, coneguda amb el nom artístic d’Alfafotografia, i han donat com a resultat unes imatges curioses i, gairebé, inèdites de molts indrets de Lleida que, tot i ser molt coneguts, es presenten ara des d’una nova perspectiva que ens porta a veure’ls com si fos el primer cop.
 
L’exposició, oberta de 9.30 a 19.30 hores, de dilluns a divendres, ofereix la possibilitat de participar en el sorteig d’una sessió fotogràfica a càrrec d’Alicia Farré. El guanyador es triarà entre tots els visitants de la mostra que dipositin les seves dades en una urna dipositada a la Fecoll. 
 
Fitxa tècnica
Acte: Exposició 'Lleida a contrallum', d’Alicia Farré.
Lloc: Sala Manolo Calpe. Seu Fecoll, al carrer Obradors, 2.
Dia: del 3 al 28 de novembre de 2014.
Horari: de 9.30 a 19.30 hores.
Entrada: Lliure.


Comentaris

envia el comentari