Catalunya Diari

Lleida acollirà del 25 al 27 de juny el 9è Stage Internacional de Dansa Arts

Lleida acollirà del 25 al 27 de juny el 9è Stage Internacional de Dansa Arts| Redacció - Fotografia: Stage Internacional de Dansa Arts

 El curs està adreçat tant a infants com adults, a partir de 8 anys, ja iniciats en el món de la dansa i ofereix la possibilitat d’endinsar-se en noves disciplines com la dansa clàssica, de la mà de Carme Martí, la dansa contemporània, amb Andrea Ladanyi o la dansa jazz, amb Víctor Rodrigo.
 
Les classes estan pensades perquè tothom pugui practicar les tres disciplines si així ho desitja. Els matins estan destinats a ballarins de 8 a 12 anys i les tardes es reserven a classes per a joves i adults, a partir de 13 anys.
 
Cursos i professors
Dansa clàssica - Carme Martí
Ballarina barcelonina formada a l’Institut del Teatre, culminà la seva formació al bressol del ballet clàssic, Sant Petersburg. Guardonada amb el Premi Nacional de Dansa de la Diputació de Barcelona, ha actuat a diferents països europeus. Combina la seva extensa trajectòria professional al Teatre Liceu i amb companyies de renom com Cia. Linga Dance Project, Cia Senza Tempo, Cia Elleboro, Cia Fhilippe Saire, Cia Metros, Cia Gelabert Azzopardi, amb la seva tasca pedagògica en diferents escoles.
 
Dansa jazz - Víctor Rodrigo
Coreògraf de dansa jazz format a Barcelona, Londres i Nova York. Coreògraf de la cerimònia inaugural de 'Special Olympics' i de celebracions del Barça, com la cerimònia de la Champions 2011 o la inauguració del trofeu Gamper 2011, coreògraf de Port Aventura i professor especialista de dansa jazz per a actors de Teatre Musical a l’Institut del Teatre de Barcelona, així com de sèries de televisió. Director de l’escola de dansa Vincles, on resideix la seva pròpia companyia.
 
Dansa contemporània - Andrea Ladanyi
Coreògrafa i ballarina hongaresa premiada internacionalment en més de 30 ocasions. Ha estat presidenta del Departamento de Moviment de la Universitat de Cinema i Teatre d’Hongria, ballarina solista de teatres d’arreu del món, ha fet de coreògrafa i ballarina per a cinema, teatre, òpera i musicals. Ladanyi fa una aturada a Lleida en exclusiva en el marc de la seva gira internacional que l’ha de portar als principals escenaris de la dansa contemporània.


Comentaris

envia el comentari