Catalunya Diari

Lleida acull l'estrena a Catalunya de la gira commemorativa dels 50 anys de 'Cabaret, el Musical'

Lleida acull l'estrena a Catalunya de la gira commemorativa dels 50 anys de 'Cabaret, el Musical'| ACN - Fotografia: Teatre de la Llotja

 

Lleida acollirà l'estrena a Catalunya de la gira commemorativa del 50 aniversari de 'Cabaret, el Musical'. Després de l'èxit assolit al Teatre Rialto de Madrid, amb més de 200.000 espectadors, l'espectacle es podrà veure a la Llotja de Lleida, en set funcions, del 13 al 16 d'octubre.

Aquesta nova producció de la versió original estrenada a Broadway, adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta, ha estat escollida com el Millor Musical a Madrid en 2015/16 en la novena edició dels Premis del Teatre Musical, en la qual cabaret va guanyar 8 de les 15 categories premiades.
 
Cabaret, amb algunes de les cançons més emblemàtiques de la història dels musicals -'Willkomen', 'Cabaret', 'Money Money'- està considerat com una de les obres mestres del teatre musical de tots els temps, per la seva intensitat dramàtica, la profunditat dels personatges i la qualitat de la seva partitura. L'any 1972 es va traslladar a la gran pantalla dirigida per Bob Fosse i va rebre vuit premis Oscar, dotze Premis Tony, tres Premis Olivier i tres Premis Drama Desk.
 
Cabaret s'ha representat en més de 50 països i traduït a més de 30 idiomes.


Comentaris

envia el comentari