Catalunya Diari

Lleida acull una nova edició de la Nit Sonora

Actuaran Naio Decler, Barcelona Aurehl,Lluis Ribalta i Air Un, Clase Sencilla, Nito,i Lee Jo Life i Polix, Kiwee i Sauce, de Katastrophic Records

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'associació Juvenil AM+ organitza, amb la col·laboració del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs. Una nova edició de la Nit Sonora. La Nit Sonora és un festival de música d'avantguarda i art visual que se celebra a Lleida al setembre amb l'objectiu de donar a conèixer artistes emergents en aquestes disciplines i apropar la música electrònica i l'art multimèdia a la ciutadania.

L'edició d'aquest any porta com a novetat la programació de diferents esdeveniments durant el llarg de tot el dia i en diferents emplaçaments de la ciutat, on la música electrònica i l'art d'avantguarda seran els principals protagonistes. Al matí, el Centre d'Art la Panera obrirà les seves portes a les 11h amb una visita guiada a l'exposició d'art visual Democràcia d'ORDER. Seguidament, a les 12h, la terrassa del Bar Blasi serà l'escenari de l'actuació d'una de les integrants d'AM+, Naio Decler, amb el millor deep house del moment.

Actuacions al Cafè del Teatre

El Café del Teatre de l'Escorxador acollirà, a partir de les 20.00 hores, l'actuació del duet de Barcelona Aurehl que presentaran a Lleida el seu pop electrònic. Seguidament, dos membres d'AM+, Lluis Ribalta i Air Un, s'estrenen junts en format live sota el nom d'Eleene. Es tracta d'electrònica amb sintetitzadors i caixes de ritmes que mostren la seva manera d'entendre la música electrònica allunyada de la pista de ball. Aquesta sessió al Cafè del Teatre comptarà també amb la participació de DJ Monka, amb produccions musicals properes al drum'n'bass i al dubstep o bootlegs.

A les 23.30 hores, actuarà Clase Sencilla, que és l'àlies com a dj del barceloní Paulino Campos. Paulino està connectat a la música electrònica a través de tots els seus significats i derivats. És dj, productor, ha estat al davant de diferents segells, organitzador d'esdeveniments i treballa a la prestigiosa escola i botiga Microfusa de Barcelona.

Un altre membre d'AM+, Nito, oferirà una sessió d'electrònica diferent de la que té acostumat al seu públic. Sense deixar de banda els tocs melòdics que més el caracteritzen, aquest cop s'allunyarà una mica de la línia progressive-house i techno per una sessió marcada per l'electro i fins i tot l'indie més electrònic.

L'últim dels artistes convidats és el francès Lee Jo Life

L'últim dels artistes convidats és el francès Lee Jo Life. Va començar la seva carrera com a disk-jockey amb l'àlies Elio Krass al mateix temps que va fundar el prestigiós segell Mikrozoo. No solament destaca com a dj, sinó que és la persona que està al davant de grans noms d'esdeveniments electrònics en l'àmbit mundial com les festes Brunch de Barcelona, o el ja consolidat festival DGTL.

Paral·lelament, a les 00h, al Club Casablanca, obrirà la nit el segell lleidatà Katastrophic Records, fundat l'any 2009 i que inclou diferents tipus de música electrònica, des del techno fins al hardtek. Katastrophic Records, a poc a poc es va fent un nom volent ser un segell de referència. Els dj's que punxaran són Polix, Kiwee i Sauce. A partir de les 3.00 hores alguns dels artistes de la Nit Sonora s'hi afegiran, entre ells Air Un, Lee Jo Life i Lluis Ribalta Les actuacions estaran complementades amb l'art visual a càrrec de Lluis Greoles.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

 

També et pot interessar..


Comentaris

envia el comentari