Catalunya Diari

Lleida, capital del folk amb el festival Músiques Disperses

Lleida, capital del folk amb el festival Músiques Disperses| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 La tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Montse Parra, i el director del festival, Toni Gorgues, han presentat el festival que en l'edició d'enguany està format per un total de sis actuacions entre artistes catalans, espanyols i internacionals on destaquen la presència d’Omar Souleyman, Aswhin Batish, Cuzo o Robin Hitchcock. La novetat d'aquest any és que el MUD es concentra en tres dies del 13 al 15 de març per, segons han explicat els organitzadors, optimitzar els recursos i, alhora, facilitar l'assistència del públic forani.
 
Parra ha destacat que el festival s'ha convertit en tot un referent  i ha valorat que hagi aconseguit fer-se un lloc i "consolidar-se com un dels festivals més importants a la nostra ciutat", amb el qual des de l'Ajuntament de Lleida es continua apostant fermament pel seu caràcter pioner i personal. 
 
El MUD és el festival de música folk, organitzat per Guerssen i l’Ajuntament de Lleida, que se celebra a Lleida durant el mes de març des de fa vuit edicions. Una cita que ja té un pes dintre del mapa de festivals del gènere en l'àmbit nacional i internacional i un festival que tracta el folk amb una sensibilitat especial, fet que el fa únic a nivell estilístic en tot l’Estat. El MUD se celebra a dos sales de Lleida: Cafè del Teatre de l’Escorxador i River. El dijous 13 de març el festival s’inaugura a Lleida amb l’actuació de la banda establerta a Barcelona, Seward.


Comentaris

envia el comentari