Catalunya Diari

Lleida celebra la festivitat de Tots Sants

Lleida celebra la festivitat de Tots Sants| Redacció - Fotografia:

Lleida celebra novament la festivitat de Tots Sants, on els seus símbols més destacats són al carrer, i també el conjunt de les floristeries de la ciutat i dels forns de pa i pastisseries, que contribueixen aquests dies a celebrar aquest dia, seguint les tradicions.

El tradicional Mercat de flors de Tots Sants està situat, com cada any, a l’Avinguda Alcalde Areny fins l’1 de novembre, on les sis parades existents ofereixen flors fresques o artificials i diferents tipus de centres i ornaments. També es poden trobar aquests productes a la carpa del cementiri.

15 parades de castanyes
Del 30 d’octubre a l’1 de novembre hi ha 15 paradetes de castanyes autoritzades a diverses entitats, associacions i particulars, distribuïdes pels espais cèntrics de la ciutat.

Aquestes paradetes temporals s’afegeixen a les 3 casetes de castanyes de temporada ubicades a la plaça Sant Joan i a la Plaça de Sant Francesc.

Reforç del transport públic i Horari especial al Cementiri
El Cementiri Municipal de Lleida obrirà de les 09.00 a les 19.00 hores sense interrupcions fins al 2 de novembre.

Autobusos de Lleida reforça el transport públic a la L7 Magraners/Secà, que té correspondència amb diverses línies de la xarxa. Els dies 1 i 2, -dissabte i diumenge- la L7 tindrà l’horari i la freqüència de pas dels dies laborables: de les 7.22 hores fins al tancament del cementiri, cada 13 minuts.


Comentaris

envia el comentari