Catalunya Diari

Lleida és la ciutat escollida per al començament de les activitats del Festival Imaginaria

Aquest divendres dia 1 al Teatre de l'Escorxador de Lleida

Un any més, i ja van sis, la col·laboració i bona sintonia del Festival Imaginària de Titelles i Imatge en Moviment i la ciutat de Lleida queden de manifest en la programació i concepció del festival. Una mostra d'això és que la primera activitat dins el marc del festival serà a Lleida, el dia 1 de juny. Es tracta de l'espectacle «Màgia, circ i titelles», que la companyia Titelles de la Tia Elena desenvoluparà al Teatre Municipal L'Escorxador, a les 18.00 hores, amb entrada gratuïta per a totes aquelles persones interessades en assistir-hi.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Dels nombrosos espectacles en viu i altres activitats que nodreixen la variada programació d'Imaginària 2018 destaquen les que tenen segell lleidatà, com el clown i teatre de carrer de JAM, que desplegarà a Binéfar seu espectacle «El maître; la instal·lació interactiva», «Els amics de Crusó (col·lecció nova)», dels Toc de Fusta; o la participació del Centre de Titelles de Lleida, que representaran el seu «Gulliver al país de Lil·liput».

  

  

La Sala 2 del Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida, obrirà les portes per presentar al públic els més divertits i sensacionals números de circ amb artistes de fusta. Un espectacle per a tots els públics (recomanat a partir de 3 anys) en el qual la vida sorgeix de les mans de la virtuosa titellaire aragonesa Helena Millán. Un espectacle variat i divertit amb música en viu per al gaudi de tota la família i en el qual coneixerem Candela, l'equilibrista enamorada, al cavall Babieca ampliant el seu art a la pista amb un salt mortal, a Grock el pallasso suís que delectarà el públic amb el seu piano de cua i els seves mil piruetes o la trapezista Renné Claudine, arribada des de França per delectar-nos amb les seves acrobàcies en el trapezi.


Comentaris

envia el comentari