Catalunya Diari

Lleida ja prepara la Gran Rua de Carnaval, que tindrà lloc el dia 6 de febrer

Lleida ja prepara la Gran Rua de Carnaval, que tindrà lloc el dia 6 de febrer| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida (Arxiu)

 

El Carnaval 2016 de Lleida està enllestint els preparatius per al programa d’actes que, com cada any, espera que tingui un alt nivell de participació. Un dels actes més multitudinaris serà la Gran Rua que es farà el proper dissabte 6 de febrer, a les 18.00 hores.

La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea cultural, Montse Parra, ha presidit la reunió informativa dels actes de Carnaval per explicar els detalls de la desfilada i quines són les condicions per participar-hi, indicant també el recorregut, que es manté igual que en anteriors edicions.
 
Els representants de les colles que prendran part de la Rua i persones interessades en participar-hi han assistit a la reunió, als quals se’ls ha lliurat els fulls d’inscripció perquè s’inscrivissin les corresponents comparses i carrosses. Qui vulgui formar part de la desfilada té temps fins el divendres 29 de gener per inscriure’s. El full d’inscripció es pot descarregar a les pàgines web www.festeslleida.cat i www.paeria.cat/cultura, on també s’hi poden consultar les normes que regeixen la Rua. En aquest full s’ha d’indicar les dades dels responsables de la carrossa o comparsa i s’ha de lliurar signat al departament de Festes de la Regidoria de Cultura (a l’avinguda de Blondel, núm. 62) o per correu electrònic, a [email protected]
 
Durant la reunió, a la sala Alfred Perenya de la Regidoria, la tinent d’alcalde i els tècnics de Cultura han atès les preguntes i els suggeriments dels assistents. De la mateixa manera, a la reunió s’han exposat les normes bàsiques per participar en la Cursa de Llits de l’endemà, dia 7. S’ha de recordar que aquesta cursa l’organitza els Castellers de Lleida amb el suport de la Paeria.Comentaris

envia el comentari