Catalunya Diari

Lleida Jove la Palma acull una exposició de la fotògrafa Ares Juclà

La mostra es pot visitar durant tot el mes de novembre

Imatge de l'exposició de l'Ares Juclà a la Palma de Lleida
Exposició de la fotògrafa Ares Juclà a Lleida Jove la Palma | LleidaDiari.cat

Deixar clar que la cultura és segura, és un bon i necessari missatge en aquests temps de pandèmia que ens està tocant viure. Però, més enllà de les paraules, les coses s'han de demostrar amb fets. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament de Lleida, concretament des de Lleida Jove la Palma, han decidit no aturar les seves activitats i apropar encara més la cultura a la societat lleidatana. En aquest cas, Lleida Jove la Palma acull l'exposició de la fotògrafa Ares Juclà que es podrà visitar durant tot el mes de novembre.

Per a tots aquells que s'animin i que s'apropin fins aquest espai municipal per a gaudir de les imatges d'aquesta jove artista, han de saber que és una autèntica amant de la fotografia des de ben petita i que, a més a més, va decidir estudiar comunicació audiovisual per poder contar i guardar les millors històries a través de les imatges.

Lleida Jove la Palma ofereix gratuïtament un espai d'exposicions

L'exposició que es pot veure a Lleida Jove la Palma és una exposició de reportatge social (famílies, embarassos, nounats, Nadal i bodes) però l'Ares també es dedica a la fotografia corporativa i de producte. Lleida Jove la Palma ofereix gratuïtament un espai d'exposicions obert a col·lectius o joves artistes que vulguin exposar la seva obra, així com un suport per donar-la a conèixer al públic i als mitjans de comunicació. D'aquesta forma, tal com hem dit anteriorment, la cultura no s'atura, perquè, la cultura, és segura.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!


Comentaris

envia el comentari