Catalunya Diari

'A Lleida, és Nadal', nova campanya de publicitat sobre les festes nadalenques a la ciutat

Comptarà amb un espot televisiu, presència en 80 oppis de la ciutat, anuncis en premsa, cartells en botigues i un espai a la web

Lleida per Nadal
Lleida per Nadal | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha endegat la nova campanya publicitària sobre les festes nadalenques amb l'eslògan 'A Lleida, és Nadal'. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, destaca que l'objectiu de la iniciativa és «trametre els valors del Nadal, ajudar a donar servei al comerç de Lleida i promoure la solidaritat amb els més febles, perquè no tothom pot celebrar el Nadal de la mateixa manera i alguns necessiten que els ajudin els altres». La campanya s'articula al voltant del hashtag #aLleidaesNadal i plasma cinc situacions pròpies del Nadal de Lleida amb les seves corresponents imatges com les llums, els pessebres i els pastorets. També la màgia per tots els indrets, la boira i Reis Mags d'Orient, sense deixar de banda la il·lusió i bons desitjos per a la gent. Els infants, cagar el tió, els regals, els torrons i les llargues nits gelades, altres dels aspectes que destaca la campanya.

S'ha editat un espot de vídeo, que podrà veure's en televisions i xarxes socials, i els cartells amb les imatges de la campanya es veuran en 80 oppis de la ciutat, en anuncis en premsa, penjats en botigues (se n'editen 2.000 unitats) i a través de la web www.paeria.cat/nadal, que també recollirà les activitats que es fan a la ciutat durant les festes, com els mercats nadalencs, els Concerts de Nadal, esdeveniments solidaris, els Caga Tió o la Cavalcada de Reis, entre moltes altres.

Núria Martínez i Clara Badia, de l'agència lleidatana 78 Estudi Plural, són les creadores de la campanya i han volgut assenyalar que han intentat «plasmar l'essència del Nadal a la ciutat» de manera que tant petits com grans poguessin identificar-s'hi.


Comentaris

envia el comentari