Catalunya Diari

Lleida es prepara per a l'inici de la Ruta de la Tapa de San Miguel

La ruta lliurarà un premi de 1.000 euros per al guanyador i dos de 500 per als finalistes

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Un total de 39 establiments d'hostaleria lleidatans oferiran des d'aquest dijous dia 12 les seves tapes creades especialment per la Ruta de la Tapa de San Miguel. Els establiments han creat les seves propostes gastronòmiques amb l'assessorament del xef Juan Pozuelo. Els 39 establiments participants oferiran durant dos caps de setmana, de dijous a diumenge, una tapa dissenyada expressament per a l'ocasió, que se servirà amb Magna de San Miguel, San Miguel 0,0, aigua Solán de Cabras i Solán Aguas Plus per 2,75 €.

Es tracta de la cinquena edició de la 'Ruta de la Tapa San Miguel, organitzada per la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç , Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i San Miguel.Un jurat, format per representants de la Federació d'Hostaleria de Lleida i experts gastronòmics, puntuarà la presentació, la qualitat, l'elaboració i l'originalitat de la tapa. El jurat seleccionarà d'entre totes les propostes la Millor Tapa 2019.

 

Una placa commemorativa de la 'V Ruta de la Tapa San Miguel'

Pel que fa als guardons, l'establiment que obtingui el reconeixement en la categoria de Millor Tapa 2019 rebrà una placa commemorativa de la 'V Ruta de la Tapa San Miguel' en representació de l'hostaleria de la zona i un premi de 1.000 euros. El segon classificat obtindrà un premi de 500 euros. El guanyador en aquesta categoria es triarà segons el veredicte d'un jurat especialitzat format per representants del món gastronòmic. 

El tercer classificat també rebrà 500 euros. El guanyador d'aquest premi es triarà a través de l'aplicació web per a mòbils www.estamosdetapas.com amb la participació de tots els consumidors majors de 18 anys, que podran valorar les tapes que es presentin al concurs puntuant de l'1 al 5. Els tres millors establiments podran mostrar les seves tapes a Cervisia 2019. A més, tots els hostalers rebran un diploma acreditatiu de la seva participació.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari