Catalunya Diari

Lleida reprèn la competició sardanista aquest cap de setmana

Lleida reprèn la competició sardanista aquest cap de setmana| Redacció - Fotografia: www.avibotet.cat

 Organitzat pel Grup Sardanista Montserrat, en el concurs es podran veure més de 70 dansaires locals, de sis colles diferents, tancant el galop de cortesia en què hi participaran desenes de sardanistes d'arreu de la demarcació i del país. En total, 27 colles sardanistes ompliran aquest espai emblemàtic.
 
En l'any que el Campionat i l'Agrupació de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes (ACSTELL) fan 40 anys, el concurs incorpora com a novetat la participació del públic que omplirà les grades d'aquest espai. Els assistents rebran una butlleta on hauran d'escriure-hi la seva aposta de colla vencedora; el guanyador serà obsequiat per l'organització.
 
La Cobla Jovenívola d'Agramunt serà la formació que actuarà en aquest concurs. Entre les sardanes que interpretaran hi consten 'A la Bisbal Aplec d'Argent', de Francesc Cassú, 'Cap-pont sardanista', de Tomàs Gil i 'Gent d'empenta', de Xavier Forcada, que són els temes corresponents al Campionat de Catalunya.
 
La Federació Sardanista de les Comarques de Lleida anima als aficionats a la sardana a omplir la plaça de la Llotja per assistir a un dels espectacles sardanistes més visuals i més complerts de la temporada.


Comentaris

envia el comentari