Catalunya Diari

Lleida se suma a l’homenatge a Wagner i Verdi pel bicentenari del seu naixement

Lleida se suma a l’homenatge a Wagner i Verdi pel bicentenari del seu naixement| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida s’ha sumat a l’homenatge a Richard Wagner i Giuseppe Verdi que enguany se celebra amb motiu dels dos-cents anys del seu naixement. A tot el món s’han programat múltiples concerts per reconèixer i gaudir de la música d’aquests dos grans músics.

  

L’Auditori Municipal Enric Granados ha ofert un concert en què la mezzosoprano Marta Infante i el pianista Jorge Robaina han interpretat algunes de les obres més emblemàtiques dels dos compositors. El repertori ha inclòs una cantata de Rossini i l’arranjament que va fer F. Liszt de la wagneriana Mort d’Isolda. Aquest concert homenatge s’ha inclòs en el programa de les Festes de la Tardor de la ciutat.

  

 

  

Marta Infante va cursar els estudis superiors de cant a la Universitat d’Ostrava, a la República Txeca. Actualment resideix a Madrid i manté una important activitat concertística arreu d’Espanya. El pianista canari Jorge Robaina completà la seva formació musical al Conservatori de Viena. Combina la seva activitat concertística amb la pedagògica essent professor de repertori vocal a l’Escola Superior de Cant de Madrid.

Comentaris

envia el comentari