Catalunya Diari

Lleida suspèn o ajorna diferents espectacles culturals

En el cas dels espectacles suspesos, es retornaran automàticament els diners de les entrades comprades online

La Llotja de Lleida
La Llotja s'ha vist obligada a suspendre alguns musicals | Viquipèdia

La Paeria de Lleida, la Fundació Pública Teatre de la Llotja i La Temporada Lleida han decidit suspendre, ajornar o limitar la presència de públic en diferents espectacles i concerts com a mesura de prevenció pel coronavirus.

Així, s'han suspès les representacions dels musicals 'Annie' i 'Jekyll & Hyde' previstes per dissabte i diumenge a la Llotja, i l'òpera 'La Traviata' programada pel divendres 20 al mateix espai. Altrament, s'han reprogramat a la tardor el concert 'Gran Missa en Do menor de Mozart', que s'havia de fer el 21 de març a l'Auditori Enric Granados, i l'espectacle 'Bona Gent' de Teatre de Guerrilla, previst pel dia 22 a la Llotja. També s'ajorna a l'espera de nova data 'Un bosc de sons', previst pel 28 de març a l'Auditori.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Aforament inferior a 1.000 persones

D'altra banda i atès que l'Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre de l'Escorxador tenen un aforament inferior a 1.000 persones, es mantenen tot i que sense superar la tercera part de l'aforament de l'equipament, les actuacions de 'L'Octet de Mendelssohn', prevista pel dijous 12 de març a l'auditori; l'espectacle 'Camí a l'escola', pel dissabte dia 14 a l'Escorxador; 'Kiko Berenguer Flamenco-Jazz Project', pel divendres 20 de març a l'auditori, així com 'Polzet, que es manté pel dissabte 21 de març al Teatre Municipal de l'Escorxador, tal com estava programat inicialment.

En el cas dels espectacles suspesos, es retornaran automàticament els diners de les entrades comprades online. Les persones que van adquirir les entrades presencialment en efectiu podran recuperar els diners a les taquilles de la Llotja o a Turisme de Lleida, mentre les persones que les van pagar amb targeta bancària es retornarà pel mateix canal, sempre que no hagi passat més de dos mesos de l'operació, supòsit en el qual la devolució també s'efectuarà en efectiu a la taquilla del Teatre de la Llotja.

Les entrades seran igualment vàlides per a la nova data

Pel que fa als espectacles que han quedat ajornats, les entrades seran igualment vàlides per a la nova data programada. Tot i això, les persones que vulguin podran anar a taquilla a bescanviar l'entrada per una d'actualitzada amb la nova data. Així i tot, es retornaran els diners de les entrades en els mateixos termes dels espectacles suspesos en cas que s'opti per aquesta solució.

Des de l'Ajuntament de Lleida, la Fundació Pública Teatre de la Llotja i La Temporada Lleida demanen disculpes «per tot l'enrenou que això pot suposar al públic» i remarquen que els canvis responen a les indicacions i mesures que des del Govern es dicten.


Comentaris

envia el comentari