Catalunya Diari

LleidaDiari.cat sorteja dues entrades dobles per als concerts de Ros Marbà i Jordi Masó al Festival de Pasqua de Cervera

El festival tindrà lloc del 22 de març a l'1 d'abril

El diari digital LleidaDiari.cat sorteja quatre entrades pel Festival de Pasqua de Cervera que tindrà lloc del 22 de març a l'1 d'abril. Concretament, es tracta de dues entrades dobles pel gran concert del mestre Ros Marbà del 25 de març, i dues entrades dobles més pel concert de Jordi Masó, el 31 de març. Vols guanyar-les? Per aconseguir-ho has de ser seguidor de les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) i enviar-nos un correu a [email protected] amb les teves dades personals. A l'assumpte s'ha d'especificar: 'Sorteig Pasqua Cervera'. El pròxim dijous 22 de març anunciarem els guanyadors. Ja saps, no deixis perdre aquesta oportunitat!

El Festival de Pasqua arribarà enguany a la seva vuitena edició convertit en un certamen referent de la música clàssica catalana. Del 22 de març a l'1 d'abril, hi actuaran, entre altres artistes, Antoni Ros Marbà, Albert Guinovart, el Cor Jove de l'Orfeó Català, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, la Coral Cantiga, Jordi Masó, el cantant i expert en vins Salva Racero, etc.

Imatge del cartell del festival
Imatge del cartell del festival | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari